onsdag 6 januari 2010

en annan syn på saken (och med "saken" menar jag vaginan, förstås)

Tillökningen av medlemmar på facebookgruppen bara fortsätter öka - dag fem och vi har passerat 800-medlemmarsgränsen. En ökning med 100% sedan igår, en ökning som en utbildad statistiker skulle kalla dubbelt upp. Eftersom jag är fri att tolka tänker jag göra det: det måste finnas ett uppdämt behov därute av att få lyfta fram kvinnokönet i dagsljuset på ett avkopplat sätt. Eller så är det bara jag som har det, och som väljer att tolka det så. Sak samma. Tyck emot om du vill. Jag är i alla fall peppad på att få tycka att det är kul med vagina. Ni vet, sådär som ens grabbkompisar har fått tycka snopp en massa och det bara varit en kul grej. Nåt sådär lite grabbigt att flamsa åt. Typ kids som gör helikoptern i skolgympaduschen och snackar om det på rasten. Vuxna män som trycker en mobilkamera i fillingarna, tar en bild och skickar till en grabbpolare på en annan fest som garvar så det läcker öl ur mungiporna. Höhö, penis på bild, awesome! Sjukt jävla omoget. Javisst. Men kul.

I alla fall. Whyyyy ooh whyyy har jag och mina tjejpolare aldrig hållit på så, och varför gör vi det inte nu heller? För att vi är vuxnare och bättre än så? För att kvinnokönet inte är nåt att skämta om? För att fina flickor bara inte gör så? För att en kvinnas kön är dömt att osa porr?

Fram för bilder som visar en annan sida av saken! Fina, roliga, avväpnande och skamlösa. Foton, teckningar, paint-klotter, pärlplattor, lerfigurer, you name it. En djärv satsning - jag hoppas ni är med på det här alltså - är en vagina per vecka. Skicka pix och nån textrad till sniglad@gmail.com, sno gärna textformat från #1 längre ned, plusminus egna idéer. Allt som är kreativt är bra. Det behöver med andra ord inte var några anatomiskt korrekta superporträtt. Tänk hellre än bra. Bara inget semiporrsnusk nurå, det finns nog av den varan för den publik som är ute efter sånt.

Åkej. Mejla nurå!

1 kommentar:

  1. men vaginan har väl inte varit särskilt undanskuffad eller bortglömd de senaste 40 åren? jag menar, jag känner inga heterosexuella män som är de minsta intresserade av penisar, eller ens tycker det är en särskilt fascinerande symbol. personligen har jag ägnat en stor del av mitt vuxna liv åt att studera att studera vaginor, och jag är på intet sätt något undantag. är det så att kvinnor fokuserar sjukt mkt på enbart penisar? är det ni eller jag som missat något? kom inte dragandes med någon jävla midsommarstång nu.

    SvaraRadera